Om stall.dk

Om stall.dk:


Stall ”Dansk Miliær Flyvning” vil give et indblik i Det Danske Flyvevåbens historie med fokus hovedsagligt på flyene. Der er også  en mere dybdegående hændelses list og billeder omkring de enkel fly som flyvevåbnet har haft.

 

Yderligt indeholder siden et galleri inklusiv små artikler, kaldt ”Events” fra forskellige airshows, og militær fly-arrangementer.

 

Samarbejde:
Stall.dk har pr. 1. maj 2008 startet et samarbejde med Flyvevåbnets Historiske Samling (FLYHIS), og siderne vil nu kunne komme med flere informationer og billeder fra FLYHIS fotoarkiver.

 

Stall.dk vil efter 1. maj 2008 forblive ikke-kommerciel (det vil sige der er ingen indkomst på siden).  Det skal dog pointeres, at alle billeder er beskyttet af loven for ophavsret. Klik her

 

Hvis du finder fejl, mangler, har en god idé eller måske kan hjælpe med oplysninger til siden, er du velkommen til at kontakte mig Klik her.
Positiv og konstruktiv kritik er altid velkommen!

 

 

Hvem er jeg?

Jeg har nok altid haft en vis interesse for fly, selv som lille knægt. Den gang blev min næse mast helt flad mod ruden, når en F-100, Phantom eller Draken kom forbi i skoletiden eller derhjemme.

 

Som 10-12-årig var jeg så heldig, at min far tog mig med på Flyvestation Karup et par gange i min sommerferie. Jeg glædede mig hver gang så meget, at jeg næsten ikke kunne sove natten op til. Jeg brugte megen tid på at kigge på fly når jeg var derude, om det var på taget af hangar 9, eller oppe ved taxibanen og flyholdepladserne.

 

Engang blev jeg blæst omkuld af en Mirage 5, da den drejede ind på holdepladsen. Flyvestation Karup var som bekendt meget aktiv dengang i 80erne, i forhold til nu tildags.

Da jeg blev lidt ældre glemte jeg lidt flyene i en del år, nok mest pga. sport, læreplads, fest Osv.
Men efter Airshowet i 2005 på Flyvestation Karup, blev min gamle interesse sparket i gang igen.

 

Min hobby eskalerede lidt, da jeg i 2007 startede stall.dk som i starten enligt kun skulle omhandle Draken-flyene og nu omhandler alt flyvende materiel fra 1945.

 

Håber at i finder siden interessant og indholdsrig.

Ulrich Krog

 

 

Copyright © 2014 www.Stall.Dk. All rights reserved