Draken Meet 2020

Corona pandemien havde sat en stopper for mange arrangementer i 2020. Flyvevåbnets airshow 2020, som skulle havde været afholdt på Flyvestation Karup var blevet aflyst. Ligeledes var mange andre flyveopvisninger rundt omkring i Europa.

 

På trods af pandemien lykkes det bestyrelsen fra Draken Team at stable et arrangementet på benene, dog var der flere regler som skulle overholdes i forhold til corona pandemien.

 

Arrangementet startede som altid med morgenkaffe, en briefing om dagens program og informationer om hvordan man skulle forholde sig i forhold til Covid-19.

 

Turen gik efterfølgende til Shelter 152, hvor dagen første punkt skulle foregå. Den gamle tosædet Draken AT-158 stod klar uden for shelteren og klar til opstart.

 

I mellemtiden kom lidt bag på alle da AVB (afvisningsberedskab) kom på et hurtigt visit, med et par overflyvninger før de atter fortsatte på deres tur.

 

AT-158 blev dernæst startet op og den gamle RM6C motor startede atter en gang uden problemer. AT-158 taxiende flere ture på flyvestationens taxibaner, med forskellige passagerer på bagsædet.

 

Picture Picture Picture Picture Picture Picture Picture Picture Picture

 

 

Efterfølgende stod programmet på middagsmad og derpå et foredrag omkring hvordan anskaffelsen af Draken-flyene forgik.

 

 

Efter en kop kaffe og lidt kage, afsluttede en lang dag med masser af gode oplevelser.

 

Copyright © 2014 www.Stall.Dk. All rights reserved