Draken Meet 2018

Draken Meet 2018 blev afholdt d. 25. aug. 2018 og var i år lavet i sammen med Eskadrille 729 reunion.

Efter indregistreringen ved hovedvagten kl. 9, gik turen AFTC (Air Force Training Center) ved den gamle Flymekanikerskole.  Som tradition blev derefter serveret en kop kaffe og et rundstykke, hvorpå vi blev briefet omkring dagens arrangement.

 

Herfra gik turen til dagens første stop. Et besøg ved Eskadrille 722, hvor vi kunne kigge nærmere på EH101 Merlin helikopterne og høre lidt om dem. Som en lille overraskelse, blev en EN101 trukket ud at hangaren og klargjort til at starte op.

Den store helikopter startede op og lavede efterfølgende en par overflyvninger.

 

Picture Picture Picture Picture Picture Picture

 

Derpå var det tid til den traditionelle grillet bøf og pølser med alt hvad der hørte til. Efter en lille stund, var tiden kommet til at tage ud til Shelter 152, hvor AT-158 stod klar.

Før AT-158 startede op, kom Afvisningsberedskabet forbi med to F-16 fly og lavede flere overflyvninger.

 

Herefter startede AT-158 op og påbegyndte taxi runderne. Efter et skift af bagsædepassager, ved rullebanen foran Hangar 26. På modsatte side af Hangar 26 var AR-113 opstillet, til glæde for både deltagerne fra Draken Team og Eskadrille 729s reunion. Efter sidste tur taxiede AT-158 tilbage til Shelter 152.

 

Picture Picture Picture Picture Picture Picture

 

Herefter gik turen til Hangar 26, hvor nogle af Flyveskolens T-17 fly holdte.

Efter et kort kig inde i hangaren blev der lavet en mini flyveopvisning af en privat RV-8 fly og en SAI KZ-VIII replica.

 

Picture Picture Picture

 

Efter en lang og begivenhedsrig dag med masse af gode indslag, afsluttede dette års Draken Meet.

Copyright © 2014 www.Stall.Dk. All rights reserved