Royal Danish Air Force Air show 2007

Det Danske Flyvevåbens Airshow 2007 blev afholdt på Flyvestation Ålborg. Himmelen var skyfri med høj sol og termometeret viste 32 grader, så masser af vand var nødvendig. Dog var solen lidt irriterende, idet den skabte masser af modlys, der gav fotograferne større og mindre problemer.

Der var stort fremmøde til Airshow 2007, hvor ca. 70.000 mennesker havde valgt at kigge forbi fordelt i ca. 16.000 køretøjer.

 

Årets Airshow havde mange forskellige fly og display teams at byde på, f.eks. Turkish Stars og Frecce Tricolori, som bare var 2 hold ud af 6. Derudover havde Danmark, Belgien og Holland et F-16 solodisplay og Sverige med deres Grippen.
Static display havde på dette års Airshow mange flytyper at byde på, f.eks. tyske og engelske Tornados, en engelsk Harrier, Fransk Alpha jet og mange andre.
Til dette års airshow havde arrangøren sat fokus på transportfly, som kunne ses med USAFs imponerende C-17A globemaster der både var i luften og på jorden.

Picture Picture Picture Picture Picture Picture Picture Picture Picture Picture Picture Picture Picture Picture Picture Picture Picture Picture

Dette års airshow havde som tidliger skrevet, mange forskellige fly, heriblandt fem internationale display teams at byde på.

De fem display teams var, Turkish Stars, Frecce Tricolori, Team Iskra, Patouille de France og Patouille Suisse.

Alle holdene leverede nogle imponerende og farveri opvisninger, med tæt præsistionsflyvning og fly som krydser himanden med få meters mellemrum.

 

Dagens program var godt sammensat uden store pauser. Desværre var der blevet lidt mennesketomt til afslutningen, fordi det ikke var ét af de store displayteams som afsluttede, men i stedet en opvisning af nogle forskellige veteranfly.

Picture Picture Picture Picture Picture Picture Picture Picture Picture Picture Picture Picture Picture Picture Picture Picture Picture Picture

Personligt mener burde ligge i midten af Airshowet, for give de gamle fly den ære at have publikum som det gamle fly fortjener. Ligeså var det lidt syn, at de danske C-130J-30 kun repræsenteret på jorden, og ikke i luften.

 

På trods af dette var airshowet 2007 flot arrangeret, med fly til alle aldre og temperamenter, så jeg vil giver 4 flares ud af 5.

 

Copyright © 2014 www.Stall.Dk. All rights reserved