Royal Danish Air Force Air show 2006

Det Danske Flyvevåbens Airshow 2006 blev afholdt på Flyvestation Skrydstrup. Vejret var perfekt, skyfrit og høj sol.
Der var stort fremmøde til Airshow 2006, hvor ca. 75.000 mennesker havde valgt at kigge forbi.
Til dette års airshow var der sat fokus kampfly, da Flyvestation Skrydstrup husede de danske F-16 kampfly. Derfor bød airshowet på mange interessante kampfly, f.eks. en Polsk Mig-29, Tysk Eurofighter, Spansk F-18 Hornet og mange flere. Desværre var der ingen display teams, men det kunne det store udbud af kamp fly råde bod på.

Picture Picture Picture Picture Picture Picture

Det Danske Flyvevåben var også flot repræsenteret i luften, med både F-16, S-61 Sea King, C-130J Hercoles og selvfølgelig Flyvevåbnets Baby Blue I deres T-17 propelfly.

Et af de mere sjældne formationer, var en diamantformation med hele 16 stk. F-16 fly, meget flot og imponerende.

Udover et godt sammensat program for air display, var der mange forskellige flytyper på static display. Af de mere spændede flytyper var der f.eks. både en Græsk og Tyrkisk F-4E Phantom II, Fransk Alpha jet, USAFE F-15C og E Eagel samt mange andre.

Picture Picture Picture Picture Picture Picture Picture Picture Picture Picture Picture Picture

Airshow 2006 på Flyvestation Skrydstrup, var godt arrangeret med mange forskellige typer fly både på jorden og i luften. Selve air displayene var med saft og kraft uden store pauser i mellem. Som var et eneste minus, var der ingen display teams til dette års show.

 

Copyright © 2014 www.Stall.Dk. All rights reserved